Bliv sponsor

Faste sponsorer for Vestjysk Hestevelfærd


Vi søger faste sponsorer, som fortsat kan gøre det muligt for os at yde en indsats og gøre en forskel for både hestene, men også menneskerne bag de heste der lider.
Faste sponsorer kan være alt fra rideudstyr, foder og behandlinger til hestene vi har inde eller får ind, men også gerne andre produkter vi kan sælge eller bruge i vores tombola når vi er afsted til f.eks markeder eller skuer, hvor vi har en bod. Pengene vil gå ubeskåret til de heste vi har i foreningen eller dem som kommer ind.


Derudover søger vi også økonomiske sponsorer, da alt dette er frivilligt. Vestjysk Hestevelfærds arbejde, er med til at hjælpe heste i nød og er afhængig af medlemskontingent og private bidrag, da det bestemt ikke er nogen profitforening vi kører, vi gør det udelukkende for hestenes skyld.

Du kan støtte Vestjysk Hestevelfærd gennem medlemskab og/eller give en pengegave. Pengene bruges i arbejdet med at tilse truede hestehold, rådgive hesteejer og sikre behandling af tilskadekommen eller syge heste.
Vi har brug for din støtte, for fortsat at kunne gøre en forskel


Hvad vil I som firma få ud af at være sponsorer for os?


Der er ikke kun én god grund til at være fast sponsor for os, men flere, og du vil som fast sponsor få dit firmanavn på hjemmesiden, og folk som måske ikke kender til netop dit firma og hjemmeside, vil nu kunne klikke ind på dit firmanavn og derved kan du/i måske erhverve nye kunder.


Ved at være fast sponsor, viser du også omverdenen at du interessere dig for et bedre dyrevelfærd, og gør en indsats for at hjælpe de stakkels dyr. Det er kun et positivt budskab at få ud, at man er med til at gøre en forskel og at man hjælper dem som trænger.


Vi vil som forening også henvise folk til vores sponsorer, hvis de søger noget indenfor netop din målgruppe, da vi også gerne vil gøre vores, for at takke de faste sponsorer for det de gør for vores forening.


Som fast sponsor får du også dit logo i vores brochurer som ligger ude i mange forskellige butikker og senere hen vil komme til at ligge endnu flere steder, og dermed blive set af endnu flere, som måske får øje på netop dit firma.


Er du/I interesseret i at sponsorere

Vestjysk Hestevelfærd så skriv en mail på:

vestjyskveldfaerd@gmail.com


Eller ring til foreningen på tlf: 23 45 58 55

Vi glæder os til at høre fra dig

Vestjysk Hestevelfærd